שאלה בקשר לכאבי כזה(התייעצות)

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיית ילדים

10/08/2017 | 22:35 | מאת: עומר

אם כבר 5 ימים(יום שבת בלילה 05.08.2017) התחילו לי לחץ וכאבים ברמות עוצמה שונות וגם בחילה(כנראה צרבת) וכל הלחץ והכאב מתגבר לרוב במאמץ(להתכופף וכנראה גם בריצה אבל נראה לי שלא תמיד זה ככה) ושאני יושב או שוכב בלי תזוזה זה נחלש ובקושי מורגש לרוב והייתי במיון פעמיים(פעם אחת ב8 באוגוסט ופעם אחת ב9 באוגוסט) ועשו לי כל מיני בדיקות כמו צילום חזה ואק"ג פעמיים ואקו לב וכולם אמרו לי שהכאבים לא ממקור לבבי ושהם שוללים שזה מהלב או מהריאות אבל גם שום תרופה להקלת הכאב או הבחילות לא עוזרת לי לא משנה מה אז יכול להיות שזה התקף לב או משהו מסוכן? ומה הסיכויים שזה באמת זה(אני בן 16 עוד חודש) לרוב אני לא מרגיש החמרות או שינוים בתסמינים שלי והרופא משפחה עצמו גם אומר שהוא לא יודע מה זה והוא שלח אותי לבדיקת דם ועוד בדיקה נוספת בשביל לנסות להבין מה המקור של כל התסמינים

עומר שלום רב, כאבים בחזה יכולים לנבוע מהמון סיבות. בנערים בגילך ,לרב זה אינו מסיבה לבבית אלא מסיבות אחרות כמו כאבים בשרירים,בסחוחסים שבין הצלעות, הגדלת רקמת השד ועוד סיבות רבות אחרות לפעמים המקור הינו בעלית החומציות מהקיבה אל הוושט בכל מקרה אם ישנו חשד כי הכאבים מוגברים במאמץ גופני(ריצה לדוגמא) חשוב לבצע גם הולטר ומבחן מאמץ טוב עשה רופא המשפחה ששלח לבדיקות נוספות. לגביי הסיכוי להתקף לב הנובע מהצרות העורקים הכליליים.... הסיכוי לכך קטן מאד בגילך בברכה ד"ר הדס

מנהלי פורום קרדיולוגיית ילדים