גוש וכאבים בירך

דיון מתוך פורום  פגיעות ומחלות של ברך וירך

17/03/2015 | 11:54 | מאת: עדי

לאחר חודשיים של כאבים שהגיעו לחוסר יכולת מוחלטת לדרוך על הרגל נעשה MRI והייתי שמחה לקבל הסבר על התוצאות: הסננת שומן לא ספציפית בשומן התת עורי בירך שמאל. בצמוד לפציה של שריר הרקטוס-פמוריס והוסטוס-לטרליס נראית מסה שטוחה . התהליך ללא גבול חד. המימדים הם בערך 18 מ"מ במישור לטרו לטרלי ו4 מ"מ במישור AP. בגדוליניום נראית האדרה עדינה של האזור המוסנן

תשובת ה-MRI יכולה להתאים למספר דברים , כולל זיהום מקומי , מצב לאחר חבלה ואף דברים אחרים כגון גידולים שפירים או ממאירים ועל כן החשיבות היא בעיקר בבדיקת האורטופד, ממליץ לפנות לאורטופד בהקדם בברכה

מנהל פורום פגיעות ומחלות של ברך וירך