תוצאת בדיקת מיפוי עצמות

דיון מתוך פורום  פגיעות ומחלות של ברך וירך

04/12/2016 | 20:59 | מאת: בני

לאחר פציעה נשלחתי לאולטראסאונד בברך , נמצא נוזל סביב הרצועות הצידיות , לסיכום נכתב טנדיניטיב של הרצועות , מה זה , יש דבר כזה בכלל , אני יודע שטנדיניטיס זה דלקת בגידים אס מה הקשר לרצועות , סובל מכאבים חזקים כבר חודש שלם, מאז עבר עוד חודש והסכ"ה כבר חודשיים מהתאונה נשלחתי למיפוי עצמות ולהלן התוצאה : ריכוז מוגבר בצורת סהרון בחלק המדיאלי של ברך ימין יכול להתאים לנזק מניסקיאלי אין לשלול נזק מניסקיאלי לטרלי בברך זו .הממצא האחרון מינימלי ואינו חד משמעי . ריכוז מוקדי מוגבר בפיקה הימנית יכול להתאים לשבר או סדק בפיקה לאחר חבלה . באבחנה מבדלת כונדרומלציה על רקע ניווני . מה זה אומר ?

בסהכ נראה כי יש פגיעה דל מניסקוס מדיאלי , לגבי פגיעה בפיקה - צריך להתאים הבדיקה של הברך , המיפוי היא בדיקה רגישה מאד היכולה להרטות ממצאים שאינם בעלי משמעות קלינית נא להיבדק עי רופא המתמחה בברך או ספורט , ,במידת הצורך ניתן להשלים ברור עי MRI

מנהל פורום פגיעות ומחלות של ברך וירך