בקשת עזרה בפחענוח אולטרסאונד בברך

דיון מתוך פורום  פגיעות ומחלות של ברך וירך

30/10/2016 | 06:49 | מאת: בני

לאחר פציעה נשלחתי לאולטראסאונד בברך , נמצא נוזל סביב הרצועות הצידיות , לסיכום נכתב טנדיניטיב של הרצועות , מה זה , יש דבר כזה בכלל , אני יודע שטנדיניטיס זה דלקת בגידים אס מה הקשר לרצועות , סובל מכאבים חזקים כבר חודש שלם

פענוח של us נעשה בזמן הבדיקה ומאד תלוי במפעיל המכשיר. התיאור של נוזל סביב הרצועות באמת בחלק מהמקרים מתאים לטנדינוזיס /יטיס אך יכול גם להתאים לדברים אחרים כגון מצב לאחר חבלה או דלקת או דימום או אחר , לאחר טראומה לרוב הצטברות הנוזלים נובעת מדימום באזור אך לעיתים תגובתי גם לפגיעה כגון במקרי דלקת וכדומה, לבסוף הבדיקה של האורתופד היא המכוונת ביותר . והיא גם שתקבע אם צריך הדמייה נוספת . ממליץ יעוץ עי אורטופד מומחה ברך וספורט בברכה דר נמרוד שניר

מנהל פורום פגיעות ומחלות של ברך וירך