שנה וחצי לאחר שבר תלישה בברך.

דיון מתוך פורום  פגיעות ומחלות של ברך וירך

02/09/2016 | 17:10 | מאת: שי

שלום . כשנה וחצי לאחר שבר תלישה בברך כתוצאה מתאונת דרכים לאחרונה עברתי צילום mri לאחר המשך כאבים ורגישות בברך בעיקר כאשר אני מיישר את הרגל .תוצאת הצילום הבחנה איחוי מלא ותקין ולא נמצאו קרעים. שאלתי היא מדוע אני ממשיך להרגיש כאבים וקושי ביישור הברך? אני מרגיש שינוי קל בצורת הברך ובליטה של עצם ממש מתחת לברך זה משהו שיכול להיווצר? תודה מראש אשמח לתשובה.

שלום במידה ואת מדברת על שבר של הטיביאל אמיננס המחובר לרצועה שהתחבר , אופייני מספר סיבוכים לאחר מכן , כגון מגבלת יישור , חוסר יציבות וכאבים , ממליץ לך להיבדק עי אורטופד ספורט / מומחה ברך . בברכה דר נמרוד שניר מומחה לכירורגיה אורטופדיה ניתוחי החלפות מפרקים ורפואת ספורט

מנהל פורום פגיעות ומחלות של ברך וירך