נעילת ברכיים בזמן שינה

דיון מתוך פורום  פגיעות ומחלות של ברך וירך

01/12/2020 | 08:07 | מאת: עופר

בזמן שינה כאשר אני מחליף תנוחה אני לא יכול להזיז את הברכיים, ואז עם מאמץ אני מרגיש כאב, דחיפה קטנה ואחרי שלוש דקות בערך הם משתחרורת, ואיזה יום יומים אחרי זה יש לי כצאת כאבים פתאומים בהליכה. יש לי את התופעה הזו כבר לפחות 10 שנים. אני מצאתי שזה נגרם עקב אכילה של שום ובצל, באותו יום זה קורה. היה גם מקרה שזה השפיע גם על המרפקים בידיים שננעלו בזמן שינה. אחרי המקרה האחרון הכאבים בברך שמאל הפכו להיות כרונים כבר יותר מחודש

בוקר טוב איני מכיר קשר בין שום ובצל לבעיות בברכיים , אבל בגלל שמדובר במעורבות של מספר רב של מפרקים ממליץ פנייה ל ראומטולוג בשאלה של דלקת פרקים כל שהיא בברכה דר נמרוד שניר

מנהל פורום פגיעות ומחלות של ברך וירך