כאב בצד לטרלי של הברך

דיון מתוך פורום  פגיעות ומחלות של ברך וירך

27/11/2020 | 15:36 | מאת: גילי

שלום רציתי לדעת בבקשה למה התכוון הרופא בבדיקה שעשיתי -קיימת רגישות מעל סדק פרקי אנטרולטרלי++ מקמרי+ ללא קיפוח NV תודה

27/11/2020 | 15:43 | מאת: גילי

שאלה נוספת רציתי לדעת את נשמעות המילה טרסט

ערב טוב מתאר בדיקה פיסיקלית עם חשד גבוה לקרע המניסקוס רגישות מעל סדק פירקי מקמורי - זה מבחן עם רגישות בינונית לנזק מניסקוס , וראשי התיבות NV - זה נוירו- וסקולרית שמור , משמע אין פגיעה בכלי הדם והעצבים באותה רגל בברכה ושבת שלום

Thrust - הכוונה בנשיאת משקל לצמצום המרווח המפרקי בצד אחד של הברך והגדלת המרווח בצד השני . המשמעות בהליכה זה לרוב קריסה לציר רגלי 0, כאשר הצד החיצוני של הברך נפתח עם גמישות לא תקינה בברכה

מנהל פורום פגיעות ומחלות של ברך וירך