בדיקת mri אחרי נפילה

דיון מתוך פורום  פגיעות ומחלות של ברך וירך

10/08/2020 | 19:53 | מאת: דוד

עברתי mri ברך לאחר נפילה: ואלו חלק מהתוצאות- שבר דחיסה באספקט חיצוני של Lfc עם בצקת תת כונדרלית. ושבר סובכונודרמלי ב- Lateral tibial plateau עם צניחה קלה של לוחית. אשמח לתשובה ממך

ערב טוב  מדובר בפגיעה משמעותית במשטחים המפרקייפ של החלק החיצוני של הברך גם בעצם השוק המקורבת וגם חלק המרוחק של עצם הירך . קשה להעריך את מידת הנזק והפגיעות הנלוות . ממליץ בדיקה מדוקדקת ומעבר על ההדמיה לפני החלטה על אופן הטיפול , יתכן כי נלווה גם פגיעה רצועתית , מניסקוס ועוד . בברכה דר נמרוד שניר מומחה בכירורגיה אורתופדית , מומחה ברפואת ספורט והחלפות מפרקים . מנהל היחידה להחלפת מפרקים ברך וירך , מרכז רפואי תל אביב , איכילוב .

מנהל פורום פגיעות ומחלות של ברך וירך