בוריסיטיס/ גוש שומני

דיון מתוך פורום  פגיעות ומחלות של ברך וירך

10/08/2020 | 06:58 | מאת: יעל .ב

שלום, יש לי שאלה על המרפק של היד. יש לי בליטה/ נפיחות. ממש בפיקה. לא זכור לי שנחבלתי. רוב היום זה לא כואב אבל יתכן פתאום כאב שאח"כ בא והולך.אולי בגלל שזה לוחץ ומפריע לתנועה/ עצב. קראתי על בוריסטיט השאלה אם זה מצריך רופא ? או שפשוט לחכות עד שהנפיחות תרד מעצמה.

בוקר טוב נפיחות סביב המרפק יכולה לנבוע ממספר גורמים , כולל הצטברות נוזלים בבורסה - להלן בורסיטיס , אך יכול גם להיות גורמים אחרים כגון המטומה , בצקת , דלקת מקומית , גוש שומני או אחר בהופעת גוש חדש תמיד ממליץ בדיקת אורטופד- או שירגיע או שישלים בירור בברכה דר נמרוד שניר

10/08/2020 | 14:55 | מאת: יעל ב.

תודה ד"ר

מנהל פורום פגיעות ומחלות של ברך וירך