פיקה בברך

דיון מתוך פורום  פגיעות ומחלות של ברך וירך

24/07/2016 | 10:20 | מאת: ..

הייתי אצל אורטופד אמא לי שפיקה בברך זזה וצריך לשים גרב שתחזיק את ברך אני עוד כמה חודשים מתגייס לקרבי עד כמה זה יכול להשפיע עלי ולקשות אלי ואם יש עוד דרך להפחית בעתיד את כאב

קשה להבין בדיוק מה מצב הפיקה אך לרוב במצבים כאשר הפיקה עם נטייה לצד החיצוני או שיש כאב בקידמת הפיקה ישנם טיפולים שונים , ממליץ בדיקה עי אורטופד מומחה ספורט ו/או ברך בברכה דר נמרוד שניר מומחה לכירורגיה אורטופדיה ניתוחי החלפות מפרקים ( ברך וירך) ורפואת ספורט

מנהל פורום פגיעות ומחלות של ברך וירך