פיענוח C.T עמוד שדרה

דיון מתוך פורום  פגיעות ומחלות של ברך וירך

12/04/2020 | 15:49 | מאת: גולי

אבא שלי עשה בדיקת c.t תוצאות הבדיקה היו : סקרילזציה מוחלטת של ( l5 - sl) ללא הנמכת גובה החוליות< שינויים ניוונים במרפקים הפאצטליים דיסקופתיה עם אפקט וואקום ברוב הגבהים ממצאים נוספיים אדרנלים מעובים דו"ץ קצת יותר משמאל , רושם לקישריות הגדול בקוטר כ 8 מ"מ משמאל הסתיידות ווסקולריות בעוקרים כליתיים משמאל , מימין מוקד מסויד ברוחב 3 מ"מ מוקד היפודנסי קורטיקלי בקוטר 14.5 מ"מ משמאל בכלייה שמאלית צפיפותו נוזלי .. ייתכן מדובר בציסטה

צהריים טובים עמוד שידרה ואיברי הבטן אינם נכללים בפורום זה , ממליץ בדיקה עי רופא המשפחה והפנייה על פי צורך בברכה דר שניר

מנהל פורום פגיעות ומחלות של ברך וירך