מודאגת מאוד.אשמח למענה הדחיפות.תודה

דיון מתוך פורום  פגיעות ומחלות של ברך וירך

13/03/2020 | 21:11 | מאת: נינה

שלום.אמי בת 88 עברה ניתוח bipolar להחלפת מפרק ירך.למחורת בזמן שינוי תנוחה היא הרגישה כאב עז לשכבה על הצד האמנותי כ 5 דקות בפיסוק ירך פנימי..אני חוששת מפריקת המפרק.האם יש סיכוי שבזמן כה קצר 5 דקות ,תהיה פריקה של המפרק ? תודה

ערב טוב פריקה לפעמים מתרחשת בתנועה יחסית קלה במידה ויש בעיה ביציבות של המפרק . לרוב פריקה זה ארוע כואב , ואחכ הרגל בקיצור וכואב להזיזה . במידה ויש כאבים בהנעת המפרק / רגל והכאב הוא חריג ממליץ בדיקה עי אורטופד או פנייה למיון בברכה דר נמרוד שניר מנהל היחידה להחלפת מפרקים ( ירך וברך ) מרכז רפואי תל אביב ( איכילוב )

מנהל פורום פגיעות ומחלות של ברך וירך