כאבי רגל, משפעה וירך בת 18

דיון מתוך פורום  פגיעות ומחלות של ברך וירך

18/10/2019 | 16:55 | מאת: שיר

היי, לפני שבוע בערך התחלתי להרגיש כאבים בכל רגל שמאל כל פעם באיזור אחר. פעם בכף רגל, פעם ברגל למטה, ברך, אבל בעיקר בירך ובמפשעה( כאב שדומה לכאבי גדילה) הכאב מורגש יותר במנוחה אבל לא מעיר אותי משינה ישנן קצת קפיצות בשרירים ( בעבר הרגשתי כאבים דומים בכל מיני מקומות בגוף ועברתי מיפוי עצמות לפני כשנתיים עקב כאבי גב וכאבים בגוף, המיפוי עצמות יצא תקין) אין חום ואין תסמינים נוספים אני די חוששת והיסטרית בדברים שקשורים למחלות מה זה יכול להיות ומה אני צריכה לעשות?

כאבים לא ספציפיים המשתנים באופיים וכן במיקומם לרוב לא מדאיגים אותנו קשה להתרשם מבעיה ספציפית שממנה את סובלת וקשה גם לכוון לאזור הפגוע לרוב מעט מנוחה בליווי נוגדי כאב קלים כגון אקמול או אופטלגין עוזרים במידה והכאבים מתמקדים וקבועים ממליץ בדיקת אורטופד מומחה בברכה דר נמרוד שניר מנהל היחידה להחלפת מפרקים ( ברך וירך ) חטיבה אורטופדית , מרכז רפואי תל אביב (איכילוב )

מנהל פורום פגיעות ומחלות של ברך וירך