ציסטה בייקר בחירה בין ניתוח לזריקת סטרואידים

דיון מתוך פורום  פגיעות ומחלות של ברך וירך

12/10/2019 | 12:51 | מאת: ציסטה בייקר. בחירה בין ניתוח לזריקה

לפני כחודשיים עברתי ניתוח מיניסקוס, לאחר הניתוח התחילו כאבים מהציסטה בייקר. המנתח שאב לי את המים ואחרי שבועיים הציסטה חזרה. יש לפני שתי אופציות או זריקות או ניתוח. האם הניתוח יעיל? הציסטה יכולה לחזור? כמה זמן החלמה מניתוח כזה? על מה היית ממליץ לי? ניתוח או זריקת סטרואידים?

ערב טוב ציסטה עש בייקר נובעת לרוב מבעיה תוך פירקית כגון קרע מניסקוס פגיעה סחוסית , דלקת כרונית או אחר . האם לבצע טיפול בבייקר ציסטה תלוי בהרבה גורמים ממליץ לך להיבדק שוב , על מנת להציע לך אפשרויות שונות לטיפול בברכה דר נמרוד שניר מנהל היחידה להחלפת מפרקים ברך וירך ביהח איכילוב

מנהל פורום פגיעות ומחלות של ברך וירך