זריקת ארטריז לברך אורטופדיה

דיון מתוך פורום  פגיעות ומחלות של ברך וירך

14/06/2019 | 07:26 | מאת: רחל

לאחר כאבים חזקים מאד בברך ימין שנמשיכים כחודשיים רופא אורטופד הזריק לי לברך זריקת ארטריז שיום אחרי ההזרקה חשה בכאבים מאד מאד חזקים. מה ניתן לעשות. גם משקחי כאבים לא עוזרים

בוקר טוב מספר מצבים יכולים לגרום לכאב לאחר זריקה של חומצה היאלרונית לברך ;לעיתים בשלב הראשון החומצה גורמת לגירוי מקומי מסוים וניתן לקחת נוגדי כאב ודלקת בנוסף כגון נורופן , אקמול או אופטלגין , בנוסף תמיד יש סכנה של זיהום לאחר כל זריקה לברך או זריקה לאזור בו החומר אינו מתפנה למפרק /נמצא מחוץ למפרק . בכל מקרה ניתן ליטול נוגדי כאב ודלקת ובכל החמרה ליצור קשר עם האורטופד המטפל בברכה דר נמרוד שניר מנהל היחידה להחלפת מפרקים ( ברך וירך ) , המרכז הרפואי תל אביב ( איכילוב )

מנהל פורום פגיעות ומחלות של ברך וירך