זמן החלמה ממתיחת גיד המפשעה?

דיון מתוך פורום  פגיעות ומחלות של ברך וירך

23/06/2016 | 12:42 | מאת: מיכל

שאלה למומחה כמה זמן עד שכל הסימפטומים יעלמו לי... במסגרת שיעור יוגה, עשיתי תנועה חדה ובעקבותיה כנראה מתחתי או קרעתי את הגיד. טופלתי באטופן ל-10 ימים זה קצת טשטש את הכאב אך לא העביר אותו הכאב גולש עד הברך אני עושה קצת מתיחות וטיפולי פיזיו' אבל זה כבר חודשיים מתי אני אתוקן ואחזור להיות חיונית כתמיד? זה מתיש ומעייף בעיקר זה מפריע כל היום.

מתיחה -sprain , קרע rupture לשני המצבים זמן החלמה שונה ובמקרים מסוימים הטיפול שונה . אין ספק שאחרי חודשיים את צריכה להיבדק עי אורטופד מומחה בפגיעות ספורט בברכה דר נמרוד שניר

מנהל פורום פגיעות ומחלות של ברך וירך