נפילה לאחר ניתוח החלפת ברך

דיון מתוך פורום  פגיעות ומחלות של ברך וירך

31/01/2019 | 20:35 | מאת: אלי

שלום רב, אמי עברה ניתוח החלפת ברך בשתי הרגלים לפני שנה טלפני שלוש שנים. לפני כחודש מעדה ונפלה על הבטן ועל מנת לקום נאלצה להשען על הברך. בשלב ראשון היו לה קצת כאבים נהיגה שעברו וכעת אין לה כבר כבר כמה שבועות. ועדיין נותרה לה מן נפיחות נקודתית שכשנוגעים בה יש תחושה כמו חפץ זר. אני מניח שמדובר בחלק מהתותבת שהוחדרה בעת הניתוח או שלא ? אשמח לדעת מה זה יכול להיות ? ואם אכן התותבת ניזוקה או חלק ממנה זז ממקומו כיצד ניתן לטפל ? כמובן שלא קשר שפנה לצילום ולרופא שביצע את הניתוח לבדיקה בתקופה הקרובה . תודה, אלי.

ערב טוב קשה מאד לדעת מה הבליטה שאתם מרגישים מתחת לעור יתכן כי מדובר בשטף דם או הצטלקות . ממליץ מאד בדיקת אורטופד בהקדם בברכה

מנהל פורום פגיעות ומחלות של ברך וירך