כאבי ברכיים לאחר 10 שנים משבר LFC

דיון מתוך פורום  פגיעות ומחלות של ברך וירך

01/11/2018 | 22:29 | מאת: נועה

לפני כ10 שנים עברתי ניתוח בברך כתוצאה מחבלה בעת ריקוד. מצרפת את המידע שקיבלתי מאורטופד בנוסף לפיענוח תוצאות בדיקת רנטגן שערכתי (מה זה nonossifying fibroma בנסיגה?) אשמח להסבר המונחים... הופנתי על ידי האורטופד לmri ואשמח לדעת מהי הסיבה לכך (בהפניית האורטופד נאמר כאב ורגישות LFC, פיקה ניידת ורגישות מדיאלית) תודה רבה(:

NOF הינו ממצא שפיר בעצם , ללא חשיבות קלינית . לרוב נספג עצמאית. איי לא יכול לנחש מדוע האורטופד הזמין mri. בברכה דר נמרוד שניר

מנהל פורום פגיעות ומחלות של ברך וירך