נפיחות בצד ברך ותוצאות us

דיון מתוך פורום  פגיעות ומחלות של ברך וירך

19/10/2018 | 16:48 | מאת: ענת

שלום רב, מזה כשנה התגלה אצלי נפיחות בצד הברך (לאחר הרזייה ההבדל נראה לעין), לאחר צילום רנטגן שהכל יצא תקין ביצעתי us לברך והתוצאות לא ברורות לי גם לאחר ששאלתי את מבצע הבדיקה: QUADRICEPS TENDON ב.מ.פ SUPRAPATELLAR BURSA ללא נוזל INFRAPATELLAR BURSA ללא נוזל PATELLAR TENDON הסתיידות גסה בינה לבין הטיביה. M.C.L הסתיידות גסה PES ANSERINUS ב.מ.פ. L.C.L ב.מ.פ המניסקוסים שהודגמו בהיקפם תקינים איזור פופליטאלי- ללא עדות לציסטה ע׳׳ש בייקר p.c.l ב.מ.פ מבנה גרמי תקין השומן בחלק הפנימי של הירך מעובה מעט לעומת רגל השנייה (אין עדות לליפומה) אשמח לפענוח הבדיקה מה להסיק מכאן? מותר /רצוי בנתיים להתאמן עד לבדיקה אצל אורטופד?

ערב טוב קשה מאד להתרשם מה us לגבי הממצאים בברך חלק מה מהמצאים יכולים להיות משמעותיים וחלקם ממש לא הסתיידות למינהן יכולות להיות חסרי משמעות או בעלי משמעות ב קשר הקליני ( סימפטומים ) ממליץ לחזור לאורטופד עם הבדיקה בברכה דר נמרוד שניר

19/10/2018 | 18:15 | מאת: ענת

תודה רבה

מנהל פורום פגיעות ומחלות של ברך וירך