כאב בטטבור בעת לחיצה על הבטן

דיון מתוך פורום  ניתוחי ילדים

14/02/2017 | 21:30 | מאת: אופק

היי, לפני שנה וחצי עברתי ניתוח בטן להסרת ציסטה מחלל הבטן ותיקון חסימת מעיים על רקע בקע פנימי שתוקן. לפני כחודשיים התחילו לי כאבים באזור הטבור (היכן שהייתה הציסטה והבקע הפנימי) , כאשר אני לוחצת על האזור,אני מרגישה כאב פנימי חד. עשו לי אולטרסאונד שגילה "נגע אקוגני" ועוד שבוע אני אמורה לעבור סיטי בטן כדי לגלות מהו הממצא. שאלתי היא כזאת : האם יכול להיות שהרופא שעשה לי את האולטרסאונד טעה? האם יכול להיות שאין חזרה של ציסטה ושהוא ראה בסה"כ פיתול מעי? אם אכן זוהי ציסטה, הפתרון הוא ניתוחי? אם עושים ניתוח בטן חוזר, אפשרי שהוא יתבצע שוב בלפרוסקופיה? תודה רבה מראש!

לקריאה נוספת והעמקה

סליחה על האחור בתשובה! לאור מה שכתבת לא נראה לי כי מדובר בחזרה של הנגע. יתכן ומה שיש שם זה תפר שנותן צל בסונר. צריך לבדוק ולחזור על סונר אם יש ספק. נשמח לעזור בבית חולים רמבם.

מנהל פורום ניתוחי ילדים