תינוקת בת שלושה חודשים

דיון מתוך פורום  ייעוץ שינה לתינוקות

15/04/2016 | 10:24 | מאת: ורד

שלום, יש לי ילדה בת שלושה חודשים,הנקה מלאה, כל שלוש שעות. אנחנו מנסים לעשות לה השכבה בשעה קבועה, הבעיה היא שהיא עדיין מתעוררת בלילה לאכול, בדרך כלל השינה הראשונה היא 5 שעות ואז קמה כל שלוש שעות, ולכן זמני האכלות שלה שונות בכל יום, ולכן אני לא יודעת באיזה שעה להתחיל איתה טקס שינה, מקלחת, אוכל ושינה. לדוגמה יום אחד היא אוכלת ב6 ואז צריך לחכות עד 8 לפחות עם המקלחת, ויום אחר אוכלת ב5 ואז ב7 כבר אפשר. בנוסף אנחנו מנסים להרגיל אותה מגיל חודש להירדם לבד, זה לוקח לה בערך חצי שעה - שעה, לא בוכה כמעט, רק כל כמה זמן בוכה טיפה, אנחנו באים שמים מוצץ מלטפים ויוצאים. אשמח לעצה.

שלום ורד. תינוקת בת 3 חודשים שיונקת כל 3 שעות זה בסדר גמור, למה צריך לחכות שעתיים מההנקה למקלחת? את יכולה להחליט על טקס קבוע (ובגיל כמה חד' בהחלט יכול להיות בשעה 8. כל יום בשעה 8 טקס, אמבטיה, הנקה בחדר שלה, מיטה. אתם עובדים יפה מאוד, היא לא בוכה ונרדמת לבד, לחלוטין בסדר כך, כמו גם ההתעוררויות בלילה להנקה. בהצלחה

מנהל פורום ייעוץ שינה לתינוקות