טקס שינה לתאומים בני חודש

דיון מתוך פורום  ייעוץ שינה לתינוקות

24/02/2016 | 07:35 | מאת: Lee

שלום, יש לנו ילדה בת שנתיים וחצי וזוג תאומים בני חודש. החלטנו להתחיל בשגרת שינה קבועה עם התאומים, בדיוק כפי שאנו עושים עם בתנו כבר מגיל צעיר. לא לגמרי ברור לי איך עושים את זה עם שני תינוקות ברמה הפרקטית, באופן שיאפשר גם מגע ותשומת לב אישית עד כמה שאפשר, וגם ניצול יעיל וחסכוני של זמן (שלא מתאפשר כשמבצעים להם טקס שינה בנפרד אחד אחרי השני). אשמח לקבל הצעה ודוגמא לטקס שינה עבור תאומים תינוקות (משהו שכולל אמבטיה, בקבוק, סיפור ושיר). תודה!

בגיל כזה קטן אפשר לעשות להם ביחד הורה לילד ואז הטקס מבוצע במקביל. אם נמצא רק הורה(או כל מבוגר אחר) לבד קצת קשה לעשות טקס שינה לשניהם ואז מתחייב אחד אחרי השני. גישת האינדווידואליזם אומרת כל ילד בפני עצמו אוכלים מתקלחים כל ילד לפי הלו"ז האישי. גישת האיחוד אומרת אוכלים יחד ישנים יחד. מה שאומר שבגיל הצעיר שלהם לפחות שני אנשים בוגרים נוכחים בתהליך. מומלץ גם שתתכננו את הטקס מראש מהתחלה ועד הסוף. בהצלחה

מנהל פורום ייעוץ שינה לתינוקות