תינוקת מתגלגלת על הגב ולא נרדמת

דיון מתוך פורום  ייעוץ שינה לתינוקות

19/05/2020 | 07:32 | מאת: מעין

הקטנה הנהדרת שלי בת חצי שנה ומיום היוולדה ישנה כמעט רק על הבטן. לאחרונה מייד עם הכניסה למיטה מייד מתגלגלת על הגב ובוכה. על הגב ערנית ולא מסוגלת חהרדם. תהליך ההרדמה (שעד עכשיו היה הנחה במיטה עם יד על הגב והראש ו-ששששש...) פתאום התחיל לכלול להפוך אותה שוב ושוב על הבטן. אפילו התחלתי להפעיל עליה לחץ שלא יאפשר לה להתהפך ורק ככה נרדמת. מאז שזה התחיל (כשבועיים) גם הלילות נהיו גרועים יותר- הולכת לישון סביבות 19 ומתעוררת לינוק כ3 פעמים כל לילה, שמסתיים ב5 לכל המאוחר (ולעיתים לפני). אני לא רוצה לחזור להרדמות על הידיים/הנקה, אבל עם ההתגלגלויות האלו נהיה לה קשה מאוד להרדם ולישון טוב. איך אפשר לעזור לה להפסיק עם זה?

תנסי לבצע עיטוף כך שתוכל לשכב על הגב ולהרגיש עטיפה ומחובקת כמו כל הבטן

מנהל פורום ייעוץ שינה לתינוקות