קושי להירדם במהלך היום בת חצי שנה

דיון מתוך פורום  ייעוץ שינה לתינוקות

24/04/2019 | 15:52 | מאת: נועלה

בתי בת חצי שנה, במהלך היום לרוב ישנה שנת בוקר של כשעה וצהריים כשעה וחצי - בשתיהן נרדמת בערסל לתינוקות תוך כדי נדנוד ועם מוצץ. ניסינו מספר פעמים להרדים במיטה במהלך היום אך זה לווה בהמון בכי וחוסר יכולת להירדם. אציין שבערב בערך ב8 נרדמת במיטה עם מוצץ וישנה עד 6 בבוקר בערך, עם מספר התעוררויות בלילה בהן אנחנו מחזירים מוצץ ואז נרדמת שוב. איך אפשר להרגיל להירדם במיטה גם במהלך היום? תודה רבה.

לעשות את מה שאת עושה בלילה. לבחור שינה אחת לשינוי. לנסות להרדים לפני שבדרך כלל (כדי לא לפספס את חלון השינה) שינה השנעה להמשיך רגיל בערסל. אחרי שתירדם במיטה בשינת היום הראשונה שבחרת לשנות תוכלי לשנות גם את השניה. להבין שלוקח זמן לעשות שינוי ולתת לה את הזמן הזה. פשוט לאחר התחלת השינוי לא לוותר באמצא

מנהל פורום ייעוץ שינה לתינוקות