שינה מרובה בת 4.5 חודשים

דיון מתוך פורום  ייעוץ שינה לתינוקות

25/03/2019 | 15:40 | מאת: שקד

שלום, ביתי בת 4.5 חודשים, בימים האחרונים ישנה יותר מהרגיל. בדרך כלל הייתה נהיית עייפה שעה וחצי אחרי שמתעוררת ואז ישנה חצי שעה - שעה. עכשיו קורים מצבים שרבע שעה אחרי שמתעוררת כבר רוצה לישון, וכן ישנה פרקי זמן ארוכים יותר. בסך הכל הייתה ישנה ביממה בערך12-15 שעות ועכשיו פתאום ישנה 16 שעות. עד כמה שאני יודעת זמני השינה אמורים להתקצר לאט לאט ככל שהיא גדלה, לא? האם זה תקין? שינויים שקרו לאחרונה - התרגלה להירדם במיטה שלה (עם נוכחות שלי ומוצץ) והתחילה לקחת ברזל. תודה רבה!

15 שעות שינה ביממה +/- שעתיים זה תקין. תנסי לשים לב לחלונות שינה במהלך היום ויתכן שזה יסדר לך את התנומות הקצרות.

מנהל פורום ייעוץ שינה לתינוקות