מספר שעות שינה של בת 5 חודשים

דיון מתוך פורום  ייעוץ שינה לתינוקות

24/10/2018 | 11:12 | מאת: ריקי

שלום, ביתי היום בת 5 חודשים נרדמת מצויין בעצמה עם מוצץ. עד לאחרונה היתה ישנה 8 ואפילו 9 שעות רצוף בלילה. לפני שבועים בערך השינה הרצופה התקצרה ל שש שעות ואנחנו לא מבינים למה? היא נרדמת בשמונה בערב אחרי מקלחת ובקבוק ומתעוררת שוב לאכול בשתיים -שתיים וחצי בצעקות. ואחרי זה שוב בשש בערך. נשמח לעזרה. תודה רבה ריקי

האם כשצורחת בלילה היא עם עיניים עצומות? או ערה? יכול להיות שחווה ביעותי לילה ואז אין צורך להאכיל רק להעיר בעדינות להרגיע ולהרדים חזרה. וכמובן יכול להיות קפיצת גדילה. ואז לנסות לתת ארוחות תכופות יותר במהלך אחר הצהריים והערב ולראות אם זה עוזר.

מנהל פורום ייעוץ שינה לתינוקות