תינוקת בת 11 חודשים עם קשיי שינה

דיון מתוך פורום  ייעוץ שינה לתינוקות

13/07/2018 | 22:09 | מאת: אולגה

הבת שלי בת 11 חודשים הדרך היחידה להרדים אותה היא על הידיים וללכת תוך כדי עד כן אמרתי בסדר ועשיתי את זה כל ליילה כבר כמה לילות שהיא פשוט מסרבת לישון אם אני עושה לה תנוחה שבדרך כלל היא ישנה בה היא מרימה את הראש ורוצה לשחק כל דבר שאני עושה שבדרך כלל עשיתי כדי לעזור לה לישון ועד עכשיו קיבלה , פתאום היא דוחה ממש מבינה שאני מרדימה אותה והיא לא רוצה ומתעצבנת ובוכה נסיתי לשים אותה במיטה היא עומדת ומתחילה לקרוא לי מאוד מתסכל בסוף היא נדרמת אחרי מאבק של שעה או יותר גם בליילה היא מתעוררת לפחות פעמיים רוצה מוצץ או מיים או בקבוק חלב מה עליי לעשות ?? בבקשה עזרה תודה מראש

אכן היא למדה שאת מרדימה אותה והגיעה לשלב שמפחדת לפספס דברים מעניינים. את יכולה לשים אותה במיטה אבל לא לצאת מהחדר אלא להישאר על כיסא שלא פונה אליה אלא בפרופיל. לא להתייחס אליה גם אם נעמדת וקוראת לך. אן מתחילה לבכות להמתין דקה שלמה (על השעון) וכל פעם שמפסיקה לבכות זה מאפס את השעון. לאחר דקת בכי את ניגשת אליה מרגיעה אותה אם אפשר עדיף לא להרים אותה מהמיטה אבל אפשר כדי להרגיע ולהחזיר ברגע שנרגעת את חוזרת לשבת בכיסא. כך היא לומדת להירדם לבד אבל גם יודעת שאת לידה ושהיא לא לבד.

מנהל פורום ייעוץ שינה לתינוקות