בעיית שינה תאומים עזרה

דיון מתוך פורום  ייעוץ שינה לתינוקות

20/02/2018 | 01:12 | מאת: סוניה

התאומים המתוקים בני 11 חודשים. הבן לאחרונה התחיל בקטע חדש של להתעורר באמצע הלילה ולהתחיל בבכי תמרורים עד שלא מרימים אותו... הוא לא נרדם אלא בידיים/בעגלה/במיטה שלנו (וזה כבר בגלל עייפות שלנו) וגם אז לפעמים מתעורר וצורח כשמנסות להעביר חזרה למיטה)... מיותר לציין שמעיר את אחותו ואז הלילה הלך כבר. אציין שיש לנו טקס שינה קבוע בסביבות שבע והם לא נרדמים בידיים/ עם בקבוק בהכרח. הבעיה היא בעיקר באמצע הלילה... מה ניתן לעשות?

סליחה ששאלתך התפספסה ולא נענית. אם עדיין זקוקה לעזרה צרי קשר ואשמח לעזור.

מנהל פורום ייעוץ שינה לתינוקות