תנוקת בת שנה וחודשיים

דיון מתוך פורום  ייעוץ שינה לתינוקות

08/05/2017 | 04:14 | מאת: דן

בתי בת השנה וחודשיים לאחרונה מתעוררת באמצע הלילה(ב2,3)היא לא בוכה או צועקת,היא לא נעמדת,לא מברברת לעצמנ יותר מדי,פשוט ערה!אני עד לא מזמן כלל לא הרגשתי ובעלי(שמסתובב יותר במהלך הלילה.. )שם לב. היא יכולה להיות ערה יותר משעה ואז לחזור לישון-בלי בקבוק או לטיפות-כלום! !האם זה סימן למשהו?דבר נוסף שאולי כגאי שאוסיף:זה זמן רב שלי ולבעלי אין הרגשה טובה לגבי התקשורת שלה..אין סימן ספציפי חוץ מזה שמקרוב מאוד היא לא מישירה מבט(כבר בדקנו את הסימנים של אוטיזם בינקות ונראה שאין שום סימן מחשיד)

אין צורך בהתערבות שלכם לגבי ההתעוררות בלילה כמו שציינת אם לא היה בעלך מתעורר לא הייתם ערים לתופעה שהינה נורמלית ותקינה, כל עוד אינה מבקשת התערבות שלכם אין צורך להתערב. לגבי אבחון של אוטיזם המלצתי ללכת לרופא המשפחה לשאול אם יש צורך באבחון אצל רופא התפתחות הילד. אם יש צורך הוא יפנה אתכם.

מנהל פורום ייעוץ שינה לתינוקות