תינוק בן חצי שנה מתעורר בשתיים

דיון מתוך פורום  ייעוץ שינה לתינוקות

01/04/2017 | 01:12 | מאת: Sara haroch

שלום בני בן החצי שנה ישן בשעה 8 בערב לאחר טקס שינה מסודר וקם לאכול בסביבות שש הבוקר הבעיה היא שלפני חודשים החל להקיץ בשתיים בלילה ובכה למוצץ מיטתו היתה קרובה לשלי אז הייתי פשוט מחזירה לו את המוצץ והיה חוזר לישון נאלצתי להזיז את מיטתו לפני כחודש וכאשר היה מתעורר הייתי מחזירה לו את המוצץ אבל זה ל היה מספק אותו אז הייתי מעבירה אותו לישון איתי - טעות כן אני יודעת מזה כשבוע אני מרגילה אותו לישון במיטתו כאשר קודם היה נרדם על הידיים על פניו הכל תקין חוץ מההתעוררות בשתיים בלילה בו קשה לו מאוד לחזור לישון ולפעמים זה גורר בכי של שעתיים אני הולכת אליו כאשר הוא בוכה מרגיעה אותו ומחזירה אותו למיטתו ער אבל הוא מסרב אני עייפה ותשושה מה עושים

מגיל חצי שנה את יכולה ללמד אותו במהלך היום לקחת מוצץ לפה לבד. לתרגל איתו לתת לו את המוצץ ביד ושיכניס לפה לבד. חוץ מזה את עושה חינוך לשינה במיטתו ומרגישה אותו וזה מצויין את צריכה להמשיך בשיטה שבחרת אבל להיות מאוד עקבית ולא לוותר. אם לא תוותרי בד"כ אחרי כ-3 לילות רואים שינוי. מעבר לכך עדיין בגילו עדיין יש סיכוי שרעב ולכן ארוחת תמ"ל או הנקה בשעה 2:00 יכולה לפתור לך את הבעיה.

מנהל פורום ייעוץ שינה לתינוקות