תנוקת בת שנה ושלוש שלא ישנה במיטה שלה

דיון מתוך פורום  ייעוץ שינה לתינוקות

24/03/2017 | 03:17 | מאת: נעמה

שלום רב! התנוקת שלי בת שנה ו-3 נרדמת במיטה שלה איזה שעתיים לאחר מכן מתעוררת לא פעמים בלילה ובוכה עד שמרדימים אותה שוב(לא בידיים) כך שבסופו של דבר אני מביאה אותה לידי ב1 , 2 כי אינני יכולה לישון כל הלילה בגלל זה.. היא נרדמת במיטה. שלנו עם בעלי ואיתי ישנה מצוין עד הבוקר.. מה עושים ... ממש ממש מיואשת..

חשוב להבין שאם את רוצה ללמד אותה לישון במיטה זהו תהליך שלוקח תקופה שבא את חייבת להיות מאוד עקבית. לאחר שנרדמה במיטתה וישנה מס' שעות כאשר היא מתעוררת את יכולה להיכנס לחדר שלה ולשהות אתה שם, בשום פנים לא להישבר ולקחת אותה למיטתך כי אז היא לא לומדת מה היא אמורה לעשות (שזה לישון במיטה שלה) כ-3 לילות מאוד עקביים ואת אמורה כבר לראות שינוי. בחדר שלה את יכולה להרגיע על הידיים, לתת מוצץ, לשבת לידה וללטף אותה, לשכב לצידה, כל דבר שיעזור לה לחזור לישון במיטתה.

מנהל פורום ייעוץ שינה לתינוקות