אודי,
דיון מתוך פורום פסיכולוגיה קלינית
מתגעגעת... מתגעגעת אליך, מתגעגעת לאמא צביה.. אתה יודע? היום כשנפגשנו הרגשתי את הגעגוע וגם אמרתי לה שאני מתגעגעת אליה וזה מרגיש נעים אבל גם מאוד כואב ולכן בא לי להרוס לה את הכל, את כל הקליניקה.. אודי, מה זה ? מה קורה לי ? למה אני מתגעגעת אליה כשהיא ממש ממש לידי בחדר ? למה אני בדיוק מתגעגעת ? היא הרי לידי ? אתה תופס את האבסורד ? ולמה אני מתגעגעת אליך אודי ? ולמה בדיוק ? אתה יודע אודי, קראתי את תגובותיך מאתמול והתרגשתי.. אני מרגישה שמשהו בך נפתח יותר...משהו כזה ??? משהו טוב יותר.. אודי ??? בא לי להגיע לקליניקה שלך,לא אגיד שאני במבי..נראה אם תגלה לבד.. אבל זה לא יהיה במקום אמא צביה !!!!! זה יהיה בנוסף.. אודי ???
הי במבי, אבל אז איך אני אדע שזו את?... חוץ מזה, לא כדאי שהמפגש הדמיוני ביננו יהיה מבוסס על שקרים והסתרות... אודי
אודי, .. נפגעתי ממך. מאוד. מאוד... כתבתי לך הודעה . בהודעה כתבתי שאני מתגעגעת אליך, כתבתי גם שאני מתגעגעת לאמא צביה ואף שאלתי אותך מפורשות לפשר הגעגועים הללו.. בחרתי גם לשתף אותך בתחושות שלי לאופן בו אני חווה אותך בתקופה האחרונה.. בסוף גם שיתפתי אותך בפנטזיה שלי להגיע אליך לקליניקה שלך בגילון והצורך שלי שאתה תגלה ותדע אותי בלי שאצטרך לומר.. מכל ההודעה שלי, בחרת להתייחס אך ורק לפנטזיה שלי. ובנוסף,הרגשתי שהרסת לי את הפנטזיה בשאלה שלך :"אז איך אדע שזו את ?" היות ואני שותפה ומשתפת המון בפורום , היה בי צורך שבהתייחסות שלך לפנטזיה, תגיד : " בודאי.. אחרי שאשמע אותך בקליניקה שלי,ואופן התיאור שלך את הדברים ,מייד אעלה את ההשערה שמא את במבי ? ואשאל אותך , האם את במבי מהפורום ? ואת תחייכי, עינייך יהיו זוג פנסים מאירים,ותאמרי, נכון! איך גילית ? ואתה תגיד לי..טוב, זו לא חכמה, זיהיתי לפי הדיבור, השפה, הסגנון, התיאורים שלך".. והסיפא שלך הרגיש לי בעיטה חזקה בבטן ,ללא הכנה מוקדמת ובלי ששמתי אפוד מגן.. זה הזכיר לי שלפני כ 5 שנים, כשכתבתי כאילו אני במבי בעל החיים וכתבתי שמות ספרים שמצאתי דרך גוגל במרכז ויניקוט.. זוכר את תגובתך הקשה אלי אז ? לא זוכרת לצטט, אך רוח הדברים שלך אלי אז היה : מי אתה במבי ? אשמח לשמוע מי מסתתר מאחורי המסיכה.. הסיפא של דבריך:"לא כדאי שהמפגש הדמיוני ביננו יהיה מבוסס על שקרים והסתרות"...מאוד פגעו בי והזכירו לי את תגובתך מאז.. אודי, כל מה שאני משתפת פה בפורום זו אמת !!! הצורך שלי בפנטזיה היה שאתה תגלה אותי בגלל שאתה מכיר אותי,ויודע אותי ולא מהמקום של שקרים והסתרות.. ובהמשך לפנטזיה, אם לא היית מגלה אותי בכוחות עצמך, הייתי מגלה,אך מתאכזבת שאתה לא מכיר ולא יודע אותי.. נפגעתי אודי. מאוד. במבי.
הי במבי, גם אני מרגישה איזה שינוי כאן בפורום. משהו מתרכך יותר. פחות מאבדת את הידיים והרגליים בעומס. כאילו נוצרים בהדרגה מעין גבולות חדשים ומוגדרים יותר. וגם אני מפנטזת לפגוש את אודי. בפנטזיה שלי, אגב, זה אמור לקרות באזור תחנת רכבת השלום בתל אביב, ליד עזריאלי, מקום הומה אדם כזה, ואני מתכוונת מיד להגיד לו שאני סוריקטה מהפורום, מה שמי על באמת, מה גילי, ואולי גם מיהו רופא הנפש שלי. ואפילו פנטזתי שאם אכניס כאן את מספר הטלפון שלי יעשו חקירה קטנה ויגלו מי עומד מאחורי המילים. סוריקטה
וואוו..איך שאודי חסם אותי.. וואוו..כמה שנפגעתי ממנו.. כמו פעם לפני כ 5 שנים כשהוא ענה לי את התגובה הנוראה ההיא ,שאני כאילו מסתתרת מאחורי מסיכה.. זוכרת ? וואוו.. הרגשתי שהוא בעט בי כל כך חזק בבטן ,ללא הכנה מוקדמת, כשאני ללא אפוד מגן.. וואוו.. טוב, אני אנסה להזיז הצידה את אודי, אני רוצה להתייחס לדברייך.. כבר לא זוכרת מה רוצה לומר לך.. ההאא.. ניסיתי להשוות את הפנטזיות השונות שלנו.. את בפנטזיה פוגשת אותו במקום הומה אדם..ומגלה לו מייד את הניק שלך מהפורום,שמך,גילך ושם רופא הנפש.. אני בפנטזיה, מגיעה אליו לקליניקה שלו בגילון, יושבת מולו, מביטה בעיניו.. (שמת לב שיש לאודי מבט חודר בעיניים ? גם לי..זה בין הדברים הראשונים שאנשים שרואים אותי אומרים לי . שיש לי מבט מאוד חודר, כמו קרני רנטגן..וגם אומרים שהמבט שלי ממגנט.. לא יודעת אם זה נכון, אך שומעת את זה לא מעט פעמים ומאנשים שונים ) בכל אופן, בפנטזיה, אני מביטה בעיניו, מסתכלת סביבי וחשה את הקליניקה.צורה, צבעים, ריח, צלילים..את יודעת..מנסה להרגיש.. ואז אנחנו מדברים, אני לא אומרת לו שאני במבי מהפורום..מחכה לראות אם הוא יגלה בעצמו שזו אני.למעשה, זו הציפיה שלי. שהוא יגלה ויידע אותי בעצמו.שיידע אותי שאני זו במבי מהפורום..שהוא יגלה את זה דרך הדיבור שלי, דרך כל מה שאני למעשה משתפת אתכם פה בפורום.. ואם הוא לא יגלה, כמובן שאני אומר לו שאני במבי, אבל זה מאוד יאכזב אותי.. אני חושבת שאולי האופן השונה בו אנחנו "פוגשות" אותו "מספר" לנו משהו על קירבה,אינטימיות ואמון ??? אולי, אני מעדיפה משהו ממש אינטימי.. ואת בוחרת במקום פתוח, ציבורי,הומה אדם.. שאולי שומר ומגן מקירבה ואינטימיות ??? אולי, אני באיזשהו מקום כן מאמינה בבני אדם, ומהמקום הזה אני מחכה ומשהו בי כן מאמין שהאחר יגלה ויידע אותי מי אני.. ואולי , את , בוחרת לגלות מייד, לא מאמינה שמישהו יכול לדעת אותך בלי שתגידי??? מבינה סוריקטה למה אני מתכוונת ?? ואולי אני טועה ?? שלך-במבי.