אודי
דיון מתוך פורום פסיכולוגיה קלינית
אודי, אני הבטחתי לעצמי שלעולם לעולם לא אקשר ולא אבטח באנשים. אני עכשיו בוגדת בעצמי. זה לא יגמר טוב. אתה תראה. זה אף פעם לא נגמר טוב!
נטע, לי זה נראה שדווקא עכשיו את סוף סוף לא בוגדת בעצמך.. שסוף סוף את מרשה לעצמך ללכת אחרי הלב שלך והאמת שלך בלי כל המסכות, החומות שנוצרו במהלך חייך וגרמו לך להבטיח את ההבטחה הזאת... ואני באמת מקווה שהסוף יהיה טוב, וזאת תהיה חוויה מתקנת עבורך... רחל.
הי נטע יקרה, אני חושבת שאני יכולה להבין מאד את החרדה הגדולה מהתמסרות, ואת החרדה מההרס, במיוחד לאור רקע התרחשויות העבר. ציפיות... שלך, סוריקטה
הי נטע, מה את מנסה להוכיח לי?... קשר = סיכון. זה ברור. אבל יש אנשים וקשרים מיטיביים. לא הכל רע ופוגעני... אני שמעתי פעם שמועה על קשר שהיה חיובי וטוב. יש אגדה כזו ויש אנשים שמאמינים בה... :-) אודי