החלום שלי משוחח איתי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

10/10/2013 | 14:54 | מאת: נעמה.

היי אודי, בנות, תהיות שלי ושל הלא מודע שלי... חלמתי שאני הולכת ברחוב ועוצרת אותי אישה. אומרת לי שיש לי סימן על הרגל, שהכיש אותי נחש, מסבירה לי בדיוק איך היא מזהה. אני ממשיכה להתעלם מהחורים שברגל, הולכת לתחנת האוטובוס. אבל מרגע שאמרה כבר כואב וקשה ללכת, וכששמים לי משחה במרפאה הכאב כבר חזק כל כך. אני נזכרת בשלב הזה שהכיש אותי הנחש בלילה וכאב הזיכרון נוראי. ואני לא יודעת מה עדיף ואם בכלל טוב להודות שכואב לי. ומה זה אומר ללכת עם חורים ברגליים ובנפש ועם ארס שזורם בעורקים. נעמה.

לקריאה נוספת והעמקה
10/10/2013 | 17:59 | מאת: מימה

המשפט שלך בסוף על ארס שזורם בעורקים הזכיר לי שבעבר השתמשתי במטאפורה 'הזריקו לי רעל לורידים' כדי לתאר את האופן שבו בני משפחה פגעו בי בכך שהחדירו חרדות וכל מיני מחסומים ויחס שלילי משל עצמם לתוך הנפש שלי..

10/10/2013 | 19:51 | מאת: .במבי פצוע..

הי נעמה.. קראתי את הודעתך ומשום מה הדם קפא בעורקי.. פחד.. במבי

הי נעמה, האישה זיהתה את הפגיעה בחלומך. אני חושב שיש משהו חשוב בלהתייחס לכאב, "להשתמש" בו. לא להתעלם ממנו... ותמיד צריך את האישה שתראה אותנו. אודי

11/10/2013 | 00:20 | מאת: אנימה

מאחלת לך עוד מפגשים עם האישה שרואה אותך,(מעבר לחלום, - בתוכך) שמזהה את הפגיעה שנפגעת ולא מטשטשת, ומאחלת שהיא גם תעזור לך לחבוש את החורים, ותמלא אותם באהבה... לעצמך. אנימה.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית