הפרעת אישיות נמנעת
דיון מתוך פורום פסיכולוגיה קלינית
זה מה שהפסיכאטרית כתבה לי היום בדוח שלה. ובכלל לא התייחסתי לזה כי זה לא היה נראה לי קשור ולא הבנתי מה זה אומר. ועכשיו מישהו הסב את תשומת ליבי, ואולי זה מה שיש לי. לא יודעת, זה דווקא נחמד שיש שם לבעיה שלי (אולי)
הי חנה אם זה בסדר מבחינתך...רציתי לשאול, למה היא החליטה לדעתך ל'אבחן' אותך ככה... (בהנחה שאת מסכימה/ מבינה את האבחנה הזו?) את כמובן לא חייבת לענות.
אין לי בעיה לענות (אני מגיבה לעצמי כי הודעתך טרם התפרסמה) האמת היא שהיא לא אמרה לי כלום על זה, רק שיצאתי ממנה קיבלתי את הדף וגם זה כי היא שאלה אותי אם אני רוצה להעביר את הדברים לפסיכו' שלי. רק כשיצאתי הסתכלתי וגם אז לא הבנתי מה זה אומר. אולי היא חושבת ככה בגלל שלא דיברתי איתה כמעט, וע"ס הדוח של הפסיכו'.
נראה לי מוזר שהיא אבחנה כ"כ מהר... אולי עדיף באמת ללכת לפסיכיאטר, נראה לי יותר אמין למה ללכת לפרטי? אין חינם בקופ"ח ? חשבתי שזה כמו כל רופא. אולי יש קופות שצריך קודם הפניה מרופא משפחה.
והיא הייתה דרך קופ"ח, בחינם. עכשיו אני חושבת ללכת פרטי.