שאלה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

03/06/2012 | 19:08 | מאת: efraty32

אני מאוהבת באחראית שלי בעבודה מזה כשלושה חודשים. ובמשך שלושת החודשים האלה אני נותנת לה יחס מעודף משמע{ הכוונה} בחגים מתקשרת לאחל לה חג שמח מאחלת לה שבוע טוב ופה ושם גם מחמיאה לה . בקיצור בזמן האחרון אני מרגישה די מתוסכלת בגלל ששום דבר לא מתפתח הכל עומד במקום במערכת יחסים הזו הכל בא מהצד שלי וזה די מתיש ומתסכל שאפילו ליחסי ידידות מעבר לעבודה אנחנו לא מגיעות . ועקב כך בשבוע האחרון התרחקתי ממנה והיא שאלה אותי מה קרה ובקיצור לא ידעתי מה להגיד לה? חשבתי אולי לומר לה שמאד נעים לי לדבר איתה ואני רוצה איתה יחסי ידידות מעבר לעבודה ובגלל שזה לא התפתח היתרחקתי קצת. כלומר לא להסגיר בפנייה את נטיותיי המיניות אלא להגיד לה שאני רוצה להיות ידידה שלה. בשורה תחתונה אני לא יודעת אם זה צעד נבון לעשות או שעדיף לא לומר כלום ? מה הפיתרון לכל המצב המתסכל הזה?

שלום, אני בעד לדבר גלויות ולהבהיר דברים. אלא אם את רוצה להשתיק את זה ולהמשיך כאילו כלום. גם זו אפשרות. אודי

04/06/2012 | 16:53 | מאת: efraty32

שמתי לב שהרבה פעמים אתה בעד לדבר על דברים ולא לשמור בבטן. ושאלתי היא למה ? למה זה טוב? כי לפי דעתי צריך לדבר על מה שמציק ולא לשמור בבטן אבל לעשות סלקציה. הכוונה היא שצריך לדבר ולא לשמור בבטן רק עם אנשים שקרובים אלינו ושאיכפת להם מאיתנו. מה אתה חושב על כך?

04/06/2012 | 14:18 | מאת: מיכ

מקווה שלא אכפת לך שאני מגיבה, מכיוון שזה מקום עבודה כדאי קודם לבדוק גם מה הנטיות שלה...ולנהוג בזהירות אם את מחליטה לדבר על כך, ואם עד עכשיו היא לא ממש התקרבה אלייך אז אולי היא לא חושבת כמוך...שוב מקום עבודה זה קצת בעייתי...בהצלחה בכל אופן במה שתחליטי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית