חלום על שוקולדים בפח
דיון מתוך פורום פסיכולוגיה קלינית
חלמתי שעברתי ליד פח אשפה גדול ומלמעלה לא בלכלוך נזרקה חבילה יפה ובתוכה אריזות קטנות ויפות של משהו כמו בונבוניירה. עברתי מספר פעמים ליד הפח ולא הבנתי למה זרקו אריזה חדשה ולא משומשת. פעם נוספת עברתי והחלטתי לראות מה יש באריזות הקטנות פתחתי אריזה אית היה בפנים שוקולד טבעי ומקורי הוא היה מריר ולא מתוק כו במקור. אכלתי אותו. לא לקחתי את כל החבילה כי זרקו אותה ואם החליטו לזרוק אין טעם שאני אקח. הבנתי שזרקו מכיון שהשוקולד לא היה מתוק, כנירא קיבלו מתנה.
שלום חלי, הדרך להבין חלום היא להסתמך על האסוציאציות האישיות שלך למרכיביו של החלום. האם תוכלי להרחיב בנושא זה (בעיקר על הרגשות שלך במהלכו ולאחריו)? אודי
טוב שמוכרים שוקולד לא אומרים שזה עושה חורים בשיניים,השמנה,חצ'קונים. . .וכו וכו נגיד ששוקלד מריר פחות מזיק מחלב. . .אבל לעניין הרבה פעמים צריך לעמוד בפיתוי כדי לעשות את המעשה הנכון. ולקחת חבילה של שוקולד מקושט ומפתה ולזרוק לפח מראה על חוזק נפשי. גם אם זו מתנה חומרית.