הודעה משמחת ומרגשת
דיון מתוך פורום פסיכולוגיה קלינית
שלום חברים וחברות, אני שמח ונרגש לספר על יציאתו לאור של ספרי "העין הפנימית" (בהוצאת אוניברסיטת חיפה ו"ידיעות ספרים"). ניתן לראות את הרך הנולד (ולהבין מעט על מה מדובר) באתר ההוצאה: http://www.ybook.co.il/htmls/העין_הפנימית.aspx?c0=21398&bsp=13579&bss3468=13012 . האב הגאה, :-) אודי
אודי יקר, יישר כח, למרות שעוד לא קראתי...אבל אשתדל לקרוא בקרוב...
מזל טוב וברכות חמות ללידת היצירה - הרך הנולד.. מודה על המתנה הזו שניחנת בה - "העין הפנימית" המופלאה שלך.. מאחלת שתמשיך להמצא ולהיות בחזית של פורצי הדרך בתחום הפסיכולוגיה ובכל תחום ש"העין הפנימית" שלך תבחר להוביל... שלך ,במבי. :)
אודי! איזה יופי. מזל טוב על הולדת הבן-ספר. לראות ספר משלך על המדפים/חנויות וירטואליות זה באמת מרגש, בעיקר אחרי העבודה הקשה שביצירתו. קראתי את התקציר באתר של ידיעות ספרים, ונראה לי שאמצא את הזמן כדי להשיג ולקרוא אותו... ואל תדאג, אני מתייחסת יפה ובכבוד לספרים :) TM.
היי אודי יקר, מה שלומך? וואו.. ככ מרגש !!! גמאני באתי לאחל מזלטוב ..להולדת היצירה המופלאה . התקציר נשמע מפתה לקריאה ! בטוחה גם כי אחפש אותו ואקרא . המונים של הצלחה . שרית
הי אודי, אכן נשמע מרגש עד מאד - חיבור שהוא עבודת חיים מושקעת, מכובדת, עמוקה. נושא חשוב כל-כך. מפעים לב. תמונת הכריכה ממיסה, בעיניי, התקציר כל-כך מזמין מעורר סקרנות ונוגע; מתארת לעצמי שמאחורי כמעט כל החלטונת בבריאתו - עולם ומלואו. סיפור שלם. מזל טוב, אודי, נולד לך בן :-) ברכותיי ובהצלחה רבה, Take Care סוריקטה (ד"ש חם)
הי,אני מאלה שרואים ואינם נראים, אך הפעם בחרתי להיראות לכבוד ההודעה המיוחדת הזו כדי לברך מכל הלב ולומר "על הדרך" כל הכבוד, ותודה על הדבר המדהים הזה שאתה עושה כאן. הרגישות שלך ממש יוצאת מן המסך. אז שוב מזל טוב, וכן - אין ספק שאקרא... :-)
מיכל, במבי, טימי, שרית, סוריקטה וסמויה, תודה לכן על הברכות. אתן מתוקות...ההריון והלידה היו ממושכים מאוד (סיכום של כעשר שנות מחקר), ולמרות שהכתיבה קלחה, הלידה עצמה נמשכה ונמשכה... אבל הילד מקסים ואני מקווה שמי שיקרא בו יהנה לפחות כמו שנהנתי מכתיבתו. תודה לכן על המלים החמות והמפרגנות! לילה טוב, אודי
עוד נקרא ונתענג...