אודי,

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

29/01/2011 | 18:58 | מאת: .במבי פצוע..

...לא יודעת מה לומר לך.. אודי, גם אתה עוזב ??? גם אתה תעזוב אותנו ,כך,פתאום ???? תעזוב כך,בבת אחת, תודיע ארבעה ימים לפני שאתה הולך...וזהו?? ...@@*&%$############# ((((((************&&&&&################################ @@@@@+_+_+_+_+_+_*********&&&&&######################## אודי, אני לא יודעת אם אתה יודע, אני רוצה לשתף אותך... יש הרי את הפורום שלך ויש את הפורום השכן שאותו מנהלת ענבל. (כמו אצל אבא ואמא שהתגרשו..יש את הבית שלך והבית של ענבל ) אצל ענבל השתעשענו לא מעט בפנטזיה שאתה וענבל יוצרים זוגיות ביניכם ומאחדים את "הבתים" לבית אחד..שיש בו אבא ואמא.. ....בפועל זה לא קרה... משהו אחר כן קרה.ענבל הודיעה ביום שישי שהיא פורשת .וביום שלישי תגיע חדשה אחת..כך , פתאום... תבין אודי, ענבל מקסימה !!! היא באמת מאוד מאוד טובה. כל כך רגישה, אכפתית, מכווננת, נדיבה. אודי, היא באמת מאוד מאוד טובה. וכך , פתאום, נעלמת.. גם היא... ואם פתאום גם אמא צביה תיעלם לה, כך ..יכול להיות ???????????אתה רואה אודי איך זה פה בעולם ?? רגע יש משהו ואז הוא נעלם . לרגע היו את יערות הכרמל ואז נשרפו...וואוו איך הם נשרפו.. כרגע הכל עדיין עומד על מקומו, אך לא מפסיקים להפחיד אותנו כל הזמן מפצצת אטום שאירן מייצרת ומרעידת אדמה שאמורה אוטוטו להתרחש כאן .. ובכלל ממלחמה כוללת ומההקצנה שחלה במדינות האיסלם... אודי, אני באמת רוצה לברוח לטיבט. להיות קרוב לדלאי למה... אתה יודע, שמעתי שבהודו יש איזו ביג מאמא כזו שאנשים מחכים לחיבוק שלה במשך שנים.... אתה יודע אודי מה שאני צריכה ??? אני צריכה שהביג מאמא הזו תעטוף ותחבק אותי בחיבוק ההוא..המפורסם שלה.. עם המבט הזה בעיניים..כאלו שני פנסים שדולקים באור מיוחד מהמבט שלה... והדלאי למה יעמוד קרוב קרוב וישמור עלינו על ביג מאמא ועלי מכל הדברים המפחידים האלו שקיימים בעולם.. והדלאי למה, ביג מאמא ואני נהיה בחוץ, בטבע, בין העצים, זרימת המים, הריח המשכר הזה, הצלילים הקסומים האלו של הצפורים, המים, כנפי השפירית, זמזום הדבורה, אוושת העלים.. הקנגורו שקופץ ונכנס לכיס של אמא שלו .. אודי,גם אתה תעזוב כך פתאום בבת אחת ?????????? כמו בלון הליום שעוזבים את החוט והוא מתחיל להתעופף למעלה... שמישהו יתפוס את החוט...לפני שהבלון יעלם גם הוא... במבי.

הי במבי, אני כאן. לדעתי כבר עוד מעט שנתיים... איני עוזב, אל דאגה. אודי

31/01/2011 | 20:53 | מאת: AAA

הי במבי... רק רציתי להסב את תשומת ליבך שבטיבט אין קנגרו... ולהציע שאולי "איחוד הבתים" יקרה עם החדשה??? אני אישית חושבת להציע את עצמי לאימוץ כברכת שלום וברוכים הבאים... שתבין על ההתחלה לאן היא נכנסה :) גם אותי זה ערער לחלוטין...גם אני מרגישה שוב שכל אחד יכול להיעלם כל רגע, ושום דבר לא בטוח...והאמת שזה נכון...הכל ארעי בחיים האלו, אבל אנחנו צריכים להצליח להכחיש את זה (שלא נאמר לקבל את זה). ולגבי הדלאי למה והמאמא המחבקת...אולי הם האודי וענבל של המזרח הרחוק? אולי גם הם עוד כמה שנים ינהלו פורום אינטרנטי? בטיבט ובהודו... כי גם הם אנשים, גם הם כר פורה להשלכות (כמו אודי וענבל), ומתחת להשלכות...הם די כמוני וכמוך...מוזר אה? אבל לי יש תחושה שאת בכיף יכולה ליצור גירסה ישראלית למאמא הזאת ואני בטוחה שאחת שכל כך רוצה חיבוק, תיתן אחלה חיבוקים, לכל המדינה שלנו...(ואולי גם למובראק? נראה לי שהוא גם צריך חיבוק עכשיו...) מקווה שתצליחי להתאושש, ולעכל ו.... לא יודעת... A. (גם כאן, בלי שם אני משתדלת להיות מסתורית...)

02/02/2011 | 08:02 | מאת: .במבי פצוע..

בוקר טוב לך, ..את יודעת, אולי בטיבט שלך אין קנגורו... בטיבט שלי יש קנגורו , ואחרי הפגישה אתמול עם " אמא צביה" הקנגורו נמצא עמוק עמוק בכיס של אמא שלו... :) לגבי אימוץ... אני עדיין לא יודעת.. אני צריכה לראות, לבדוק קודם מי היא ?? מה היא ?? איך היא ?? ...לא רוצה להשרף... ...לכי תדעי... :) לגבי ,איחוד בתים", אולי תציעי , תבקשי מאודי ??? אודי יהיה "ראש המשפחה"..ובאותה הזדמנות הוא גם ידריך את "החדשה" בצעדיה הראשונים...??? ומה זה ה A ? וה AAA ? ולמה בלי שם ? ולשם מה המסתוריות ? ...ואולי אודי יאמץ את כולנו.. כאילו כזה קצת כמו יאנוש קורצ'אק ??? רוצה לנסות ולבקש ממנו ??? במבי.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית