אולי באמת הפעם "מחר (כמעט) כרגיל"...
דיון מתוך פורום פסיכולוגיה קלינית
אחרי למעלה משבוע של אין. אחרי 6 פגישות שהתבטלו. על-פניו זה נראה שמחר תהיה סופסוף פגישה, למרות שיום שני הוא לא יום "שלנו"... אבל עד שלא אחזור מהפגישה (משמע - באמת היתה), אירועי יום חמישי טריים מדי מכדי שאוכל פשוט לקבל את זה כחזרה הדרגתית לשיגרת הטיפול. רק בחמישי בערב, אחרי הטלטלה, נוצר סופסוף קשר. תקשורת SMS-ים. לא היה קל. ואז היא הציעה שאשלח לה מיילים, כדי לשמור אותה בתמונה. והיא תענה, כמובן. כדי שאצליח לשמר אותה. ככה אני... מאבדת דברים סדרתית. דברים שאמורים להישמר בפנים... לא מצליחה לעשות את זה לפני שהם מתפוגגים לי. זה לא היה תחליף ל"דבר האמיתי". ברור שלא. אבל זה עזר לזכור שבכל זאת היא קיימת, היא שם. לא נעלמה באמת. אולי זו רק אני שנעלמתי. טוב שיש את פה. תודה. זה עוזר לזכור לפעמים.
הי טימי, אני שמח לשמוע ומקווה שבאמת התקיימה הפגישה. אני משער שאת מכירה את השלב הזה אצל ילדים, שבגיל צעיר מאוד, אם נעלם חפץ אטרקטיבי שראו לנגד עינהם, הם לא בטוחים אם הוא ממשיך להתקיים או לא? את ממשיכה... אודי
היי אודי, עד הרגע האחרון, זה שבו ממש חציתי את הסף ועברתי בדלת, לא הייתי רגועה... גם במהלך הנסיעה הייתי עם חצי קשב מופנה לנייד - אולי בכל זאת תגיע הודעת ביטול? וזה קשה לנהוג ככה עם ADHD קשה... מוזר... בדרך הביתה הייתי עדה לתאונת דרכים, שבה היה מעורב הרכב שנסע לפניי (הנהגת לא היתה אשמה, לא היה לה סיכוי לברוח). הספקתי לבלום בזמן, משום שראיתי מראש מה הולך לקרות. לא היו נפגעים בגוף. אם זה היה קורה בדרך לפגישה, לא הייתי מספיקה לבלום. כנראה שאני האובייקט כל זמן שיש מישהו משמעותי מספיק שנמצא בסביבה. וכשאין, אז גם אני אינני. מרתק לראות פעוטות שאפילו לא מנסים להרים את הכיסוי כדי לחפש את האובייקט שהם אוהבים... עבורם ה"אין" מוחלט כל כך. היא טוענת שאני בסה"כ ילדה קטנה... :)