איחולי שנה של א"ב

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

29/09/2008 | 14:42 | מאת: שירה

לדרוד דוד ומלי ולחברי הפורום היקרים, שולחת לכם איחולי שנה של א"ב שנה של אושר ואהבה שנה של בריאות וברכה שנה של גיל וגאולה שנה של דבש שנה של הידברות והצלחה שנה של ויתור שנה של זוהר שנה של חברות וחוזק שנה של טוב שנה של יושר שנה של כבוד שנה של לכידות שנה של מנהיגות שנה של נתינה שנה של סובלנות שנה של עושר ועוצמה שנה של פריחה ופינוק שנה של צחוק וצמיחה שנה של קשב שנה של רוגע שנה של שלום ושמחת חיים שנה של תשומת לב וזו ההזדמנות גם להודות למנהלי הפורום העושים את מלאכתם ביסודיות, באהבה, ברגישות ובחום שניתן להרגיש גם מבעד למסך. תודה ענקית (-: חג שמח לכולםםםםםם שירה.

29/09/2008 | 15:18 | מאת: דרור שטרנברג

שירה שלום, תודה מקרב לב על הברכות, הרגשתי שהן באות מבפנים, מתוך רצון לתת ולשמח ולהודות. עבורי אני מרגיש שזה אכן הצליח, אבל יש לי גם הרגשה שעצם האמירות הללו היה חשוב גם לך, שימח ותרם גם לך להרגיש טוב יותר, ואם כך אני שמח גם על כך. דרור

29/09/2008 | 15:59 | מאת: איריס

הי שירה , שמחתי לקרוא את תגובתך אתמול ואני מאושרת לקרוא אותך היום. שומעים את החיוך בין המילים. שתהיה לך שנה טובה ושיתגשמו כל משאלות ליבך שתוכלי להרגיש ביחד לעיתים יותר תכופות ולא רק פה בפורום אלא בחיים. חיבוק,איריס.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית