ל : */<>/חבל/סתם
דיון מתוך פורום פסיכולוגיה קלינית
היי לך הרבה בנות מגיבות להוגעות שלך ותומכות ומתעניינות ואת מתעלמת!!!!!!!!!!! ........!!!!!!זה לא יפה לפחות תתייחסי לכל העצים שעונים לך מה זה הסנוביות הזו? את בכלל מתייחסת לתגובות או שזה לא לכבודך????????????זה חלק מלהיות חבר בפורום את מתנהגת כאילו אנו אוויר!!!!!!!!!!!!!!!! ואולי זה שאת מחליפה כינוי זה חלק מהעניין כדי לבלבל אותנו שגם זה לא בסדר!!!!!!
אחותי לא יפה!!!!! אם לא שמת לב יש לה כאב מספיק גדול בלי הקטע אם היא עונה או לא עונה.... .......אולי לפעמים בא לכל אחד מאיתנו לכתוב בלי להתייחס אל תשכחי שזה פורום אנחנו לא מכירות אחד את השני ואולי את פוגעת במישהי דווקא נחמדה שפשוט כואב לה אי אפשר לדעת...........תחשבי על זה! חוץ מזה שהיא לפעמים כן עונה.. מה ענינים חוץ מזה? את ריגשי היום?
מה העניין? מה יש לך ולמקלדת עם תשומת לב בכל מחיר? תנו לילדה קצת שקטטטטטטטטטטטטט
מותק היא לא "סתם" היא כבר אמרה את זה למקדלת.....סתם זו מישהי שהייתה פה לפני המון זמן והורידו אותה. תניחו לה קצת! בילבי ילדת הברזל :-)
ME2 שלום, אני יכול להבין את הרצון שלך שיגיבו להודעותייך והודעות אחרים. אבל אני יכול להבין גם את רצונו של כל משתתף לבחור האם, מתי ולאילו הודעות להגיב ונראה לי שחשוב בתוך פורום לאפשר חופש פעולה שכזה. דרור
לא נכון!!!!!!!!!!!! כולם מגיבים ותומכים וההתעלמות שלה לא מתאימה לפורום שכזה!!!!!!!!!זה יפה מצידנו לכתוב לה ויש הרבה שכותבים לה והיא נעלמת ומתעלמת כמו רוח רפאים........ ....... גם עכשיו שאני כותבת לה היא מתעלמת אם זו לא חוצפה סנוביות ופריקיות של בחורה... אז תסכים איתי שלפחות להגיד לא בא לי לענות היא יכולה???????????ולבחורה עם אלף הכינויים מקווה שאת שומעת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!את צריכה לכתוב במקום שקט בלי אנשים כי זה מה שמתאים למישהי שלא מדברת עם א ף א ח ד!