נטייה מינית

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

18/09/2007 | 16:44 | מאת: דנית

שלום, זו הפעם הראשונה שלי בפורום ויש לי בעיה שמטרידה אותי מאד. נכנסתי לטיפול פסיכולוגי הקשור בלבטים בנושא. הפסיכולוג שלי אמר שיש לי מורכבויות הקשורות בילדות לא נורמאלית שהייתה מול אבא שלי. נתתי לעצמי כמו להיכנס לטראומות. בקשר זוגי- הייתי חווה בחודש הראשון אופוריה עם גבר. מיד לאחר מכן- תחושות חנק בגרון היו משתלטות עליי והייתי מתקשה לגעת בו. אני יודעת שיש לי גם משיכה לנשים. נדמה לי שאולי אפילו לילדים???!!! אני כמו בורחת מהמשיכה לגבר, ונמשכת לכל דבר אחר, בכל סיטואציה. מה קורה לי???

18/09/2007 | 17:45 | מאת: דנית

המשיכה המוזרה הזו, איני בטוחה שהיא משיכה. איני רוצה לשכב עם ילדים. זה כמו אדרנלין שלא נח לרגע...גם ללא קשר לסביבה אנושית. אני רק יודעת, שיש נקודה בקשר שבה אני ממש נרתעת מבן הזוג, זה קורה די בבת אחת, ומאותו רגע ממש קשה לי לשכב איתו או שאיני מסוגלת. אני חרדה רוב הזמן, וכשאין לי מסגרת של עבודה, קורה לעיתים שאני שרויה במעין דיכאון ומתקשה מאד להקים עצמי מהמיטה.

18/09/2007 | 22:17 | מאת: ד"ר אורנה ראובן-מגריל

שלום דנית, אני יכולה להבין את התעוררות המחשבות והתחושות והפחדים, כאשר מתחילים להעמיק לחקור. ואני רוצה לעודד אותך להמשיך להתבונן בדברים בסביבה של הטיפול, ולהשתמש בנו כמקום 'להתאוורר' בו אך לא כמקום בו נעשית העבודה 'האמיתית'. כפי שכתבתי לאורנית בעץ הקודם, מדובר בדרך פרטית ואישית של גילוי עצמי, גילוי המורכבויות שלנו (גם אלה שקשה לנו לעכל). בהצלחה במסע... אורנה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית