הבהרה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

14/09/2007 | 14:37 | מאת: 1429

נפלנו על קטע שקשה לי איתו פה זמן רב ועכשיו יש לי הזדמנות לנצל. אז מפרידה אותי - יש מספר הודעות שלי למטה תחת הכינוי 'אין אני'. הודעותיי שם הן רק בכינוי ההוא ('אין אני') ובעץ ההוא. כתבתי בעבר בתור 'א.ה.' אם מישהו זוכר. זה היה לפני חודשים. גם בעץ ההוא יש ערבוב גדול, וישנם כינויים שונים וקשה להבדיל מי הוא מי. הודעות שנכתבו בכינויים שונים מ'אין אני' באותו עץ, אינן שלי. 'אף אחת' (ו'שוב אני') 'אינני' 'אין אני' כנראה בחורות שונות. אולי זה הזמן להתקבע על שם נורמלי. חבל לי שאין כאן משתתפים רשומים עם מספר זיהוי. היה מקל עליי מאד מאד. אבל זה מה יש. טוב נראה. זזתי מפה. הפעם לא ויתרתי על פתיחת הודעה.

14/09/2007 | 14:39 | מאת: אהבה

כפי שאת רואה כבר מראש יישמתי את המלצתך הנבונה ואני מופיעה היום רק בשם שאני אוהבת "אהבה" סליחה אם בלבלתי ואת חייבת להודות שגם אילו ש"גנבו ממך את הרעיונות" הציגו מצוקה מאד דומה ברור שחשוב לך שלא יזהו אותך עם משיהי שמאיימת בהתאבדות וזה בהחלט מכובד שאת מתנתקת מכל המבולבלות האחרות. עם זאת נראה לי שלרוב קוראי הפורום הזה זה לא ממש חשוב מי כתבה מה ולאן את מגיעה בלילה עם עצמך. אלא איך למצוא דרכים להשתחרר מהמועקה הנוראה הזאת של "אין אני" לדעתי, האסטרטגיה הכי טובה זה להתחיל להגיד את האמת שנה נפלאה וברוכה שנת כנות והעצמה שנת עבודה רוחנית בדרך האמת והאמונה שנה שתמצאי את היש ומשם תתחילי דרך חדשה באהבה ולא בשנאה בבהירות ולא בבלבול מתוך קשב לזולת ולעצמך ומתוך שאיפה להגיע ולגעת במהות שהיא אחת ושמה אמת (וגם שלום ואהבה)

14/09/2007 | 15:02 | מאת: ל.

את השם בו הכרנו כאן אני אוהבת מאוד, וכך אני קוראת לך ביני לביני. גם כשאת כותבת בשמות אחרים. אני אוהבת לקרוא אותך (גם בשמות אחרים). אני שמחה לראות את האותיות א.ה. כאן מחייכות קצת לקראתי (מה אכפת לי לדמיין..) ..גם אם אילו רק ראשי התיבות של השם המלא :-) (מצחיק, ביני לביני, זה כאילו שם פרטי ומשפחה..) 1429 זה החדש?.. הנה קצת על החדש... http://he.wikipedia.org/wiki/1429 מאחלת לך לפתוח אלף הודעות, ולשחרר מצורים, ממש כמו הגברת ד'ארק הצעירה, או אולי בעצם בדרכך את.. נתראה אני מקווה, שלך- לילך.

14/09/2007 | 15:16 | מאת: אהבה

ואני לתומי חשבתי שמדובר סתם על שעת התחלת כתיבת ההודעה!!! שימי לב בבקשה לתאריך העברי של אותה שנה = שנת הק"ץ יהי רצון שתהיה השנה שמתחילה לנו עכשיו שנה של התחלה חדשה

14/09/2007 | 15:24 | מאת: 1429

לילך מתוקה מצחיקונת... את גדולה! :-)))) ותודה ובתקווה... {'אהבה'... זו באמת הייתה השעה של התחלת ההודעה וכל השאר זו הברקה של לילך...} א.ה. (בינתיים שיהיה עד ש)

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית