התשמע קולי?

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

18/08/2007 | 19:03 | מאת: אלוהים שלי.

אל הלילה/משאלת שבת: אלוהיי, חיי הם בידיך קח אותם. מן הלילה באתי בשעריך-ילד מיותם. לא אבכה לא אדבר הצער לא ייתם. פתח את הדלת, תן לי לשכב דומם. דרך בזוי'ה חיי תלאות באתי מנחל הדמעות רב המשא-כבד מנשוא האומנם רחוק הסוף מפה?! אלוהיי ארור מכל בניך בן אומלל. קח אותי אליך ילד מקולל. לא אוסיף לא אשא הרוע לא יחדל. באתי אליך תן לי לפול חלל(בבקשה!!!) דרך בזוי'ה חיי תלעות... משאלה? תקווה? חלום?... העיקר שתתגשם ועוד היום! .

18/08/2007 | 19:28 | מאת: אלוהים שלי.

כשהלב בוכה-רק אלוהים שומע הכאב עולה מתוך הנשמה. אדם נופל-לפני שהוא שוקע בתפילה קטנה-חותך את הדממה. שמע ישראל אלוהי-אתה הכל יכול נתת לי את חיי-נתת לי הכל בעיני דמעה הלב בוכה בשקט וכשהלב שותק-הנשמה זועקת! שמע ישראל אלוהי- עכשיו אני לבד חזק אותי אלוהי- עשה שלא אפחד. הכאב גדול ואין לאן לברוח עשה שיגמר-כי לא נותר בי כח! כשהלב בוכה-הזמן עומד מלכת האדם רואה את כל חייו פתאום אל הלא נודע-הוא כן רוצה ללכת לאלוהיו קורא על סף תהום. שמע ישראל אלוהי-אתה הכל יכול נתת לי את חיי- נתת לי הכל בעיני דמעה הלב בוכה בשקט, וכשהלב שותק- הנשמה זועקת. שמע ישראל אלוהי- עכשיו אני לבד חזק אותי אלוהי- עשה שלא אפחד. הכאב גדול ואין לאן לברוח עשה שיגמר כי לא נותר בי כח!!!

18/08/2007 | 19:29 | מאת: בבקשה

כשאתם מצטטים שירים, בבקשה רשמו של מי הם לכבוד יוצריהם שבזכותם ובאדיבותם הראויה והמכובדת יש לנו את הזכות להזדהות אל הלילה יהודה פוליקר מילים: עמנואל לואזו לחן: אלפטריוס פאפאדופולוס גרסה עברית: יעקב גלעד

19/08/2007 | 20:15 | מאת: מישהי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית