כדורי הרגעה ושינה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

06/03/2001 | 12:58 | מאת: אסטרליס

ברצוני לשאול האם כדורי הרגעה ושינה יכולים לגרום לחוסר מצב רוח. אני לא נרדמת בלילות ועד שאני מתאוששת מכדורי השינה זה לפחות 12 בצהרים. בערב אני לא מרגישה שאני בדיכואן , אולם לא יכולה להרדם ושוב מעגל חוזר. מה עושים?

07/03/2001 | 23:02 | מאת: ד"ר אבי פלד

מי רושם לך את הטיפול לשינה ? מה את לוקחת?

08/03/2001 | 02:21 | מאת: אסטרליס

ליועץ שלום אני לוקחת קלונקס וסטילנוקס. למשל היום לקחתי קלונקס שלם השעה עכשיו 2.30 בלילה ואני לא נרדמת. אם אני מוסיפה עוד כדור שינה בשעה זו לוקח לי כשעה להרדם ואז מתעוררת ב-11 -12 בצהרים. אני לא ידועת אם הבעיה קשורה בגיל המעבר אבל מאד קשה לי לקחת הורמונים.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית