חתונה
דיון מתוך פורום פסיכולוגיה קלינית
שלום ותודה לכל מי שהדריך אותי . רציתי להגיד אחרי חתונה שאהבה נגמרת מה נשאר לבכור כדי יוכל להמשיך את חיי הנישואים שלו ? ויום אחד התעורר ויראה מה יש לו ביד .
פשוט נדהמתי לקרוא את הדברים שלך.אחרי שהאהבה נגמרת מה את חושבת שנשאר ביד, היופי??? אלוהים ישמור ככה את חושבת???..אין לי מה לומר חוץ מזה שאני לא מקנאה בך ואני ממש אבל ממש לא קולט איך בנ"א מבוגר יכול לומר כאלו שטויות. אם הבן שלך באמת לא שם על זה הוא בחור איכותי וערכי .
שלום דנה, מה שנגמר יותר מהר מהאהבה זה דווקא היופי.גם אם אינו חולף כה מהר, לא תמיד בחיי היומיום אנו מבחינים בו. ליופי מתרגלים. ואז? מה נשאר אז? גם אני חושבת שאחרי החתונה מתחילה מערכת מורכבת ומיוחדת של שיתוף, צמיחה ביחד, רעות, תמיכה הדדית, גידול ילדים משותף. לכל אלה, היופי אינו תורם דבר. גם לי יש הרגשה שהבן שלך הוא אדם טוב, מוסרי וחכם. אל תעמדו בדרכו. ליאת