שאלה טכנית לדר קפלן

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

28/01/2005 | 22:23 | מאת: נילי

שאלה לדר קפלן שאלה טכנית מאז שעשו את השינוי בצורת הפורומים בדוקטורס הכל כאן הרבה יותר איטי זוהי אחת הסיבות שאני נכנסת לכאן פחות הרבה פחות אני מאמינה שאם כך אני, זה וודאי נכון גם לגבי אחרים. ושגם אתה מרגיש בכך. מדוע מנהלי הפורומים , ואתה בכללם, לא עושים משהו כדי לשפר את המצב. תודה מראש על התשובה נילי.

29/01/2005 | 00:11 | מאת: לילה

כן, גם אצלי, החיבה לפורום, היא הסיבה היחידה לבקר באתר דוקטורס. האיטיות באתר באופן כללי, הפרסומות שלעיתים מכריחים אותנו לראות, והתקיעות של הפורומים, כל אלה הופכים את הגלישה באתר למשהו שמצריך נחישות ואורך רוח. (אולי זה טוב לפתח את התכונות האלה..?)

29/01/2005 | 09:29 | מאת: גולשת ותיקה

שלום לנילי, לילה וכולם לעת עתה ישנה דרך לגלוש בשיטה הישנה, הטובה והמוכרת: http://my.doctors.co.il/forums/list.php?f=6 ודרך נוספת http://rambam.doctors.co.il/forums/list.php?f=6 עוזר במשהו?

29/01/2005 | 09:56 | מאת: לילה

אולי באמת אני אנסה כך, כמה זמן. (גם הדרך השינה והמוכרת לא היתה הכי זריזה, אבל אני כבר רואה שהרבה יותר טוב).

29/01/2005 | 19:40 | מאת: ד"ר אורן קפלן

נילי שלום מעורבותי בפורום היא מקצועית בלבד ואין לי נגיעה לחלק הטכני של הפעלת האתר. אני מודע לכך שהאתר איטי לעיתים ואני משתדל לעדכן את הנהלת האתר במצבים כאלה. בכל מקרה, בהחלט ניתן לפנות אליהם ישירות יצירת הקשר בתחתית העמוד. בברכה ד"ר אורן קפלן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית