שאלה לי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

01/10/2004 | 04:03 | מאת: פותחן קופסאות

למה הפורומים של הפסיכולוגים והפסיכיאטרים בדוקטורס פתוחים ושל הפסיכותרפים סגורים?

03/10/2004 | 08:36 | מאת: ברווז

אולי אתה מתכוון שאין בהם כרגע דוקטור בראשם? כנראה שכולם בחופשה. בראש כל פורום צריכה להופיע הודעה (כמו כאן) של מה קורה ומתי הפורום חוזר לתיפקודו הרגיל. חג שמח

03/10/2004 | 09:38 | מאת: לילה

פורום פסיכותרפיה סגור כי ככה ד"ר רובינשטיין מעדיף לעבוד. שההודעות זוכות לאישורו טרם פירסום כדי למנוע מצבים של הודעות לא מספיק ענייניות, או התייחסות לא מקצועית מצד הגולשים וכו'. ד"ר קפלן עובד בגישה אחרת. זה הכל.

04/10/2004 | 02:46 | מאת: פותחן קופסאות

לדעתי פורום טוב עם מנהל מקצועי בעל בטחון עצמי ויכולות מקצעויות לא סוגר פורום,הטענה של הודעות לא מספיק ענייניות כדבריך או התיחסות לא מקצועית מצד הגולשים היא סיבה גרועה מכיון שהמדיה של האינטרנט,כל מה שטוב (או רע) בה זה שהיא עובדת או ליין ונותנת במה לכולם,מי שרוצה מגיב ותמיד יש אפשרות לצנזר הודעות. או שכל הסיפור הזה של פורומים ואינטרנט ש"פורץ גבולות" ו"העתיד של התקשורת הטיפולית" הוא בועה שמתרסקת/תתרסק לנו בפרצוף. ?

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית