לכולם

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

30/01/2002 | 20:40 | מאת: גלית

היייי כן אצלי נורא קשה ומדוכא במשרד אני מרגישה ממש לא קשורה. הם שנייהם כול היום יחד מדברים ביניהם צוחקים מעבירים יחד סיפורים וכו... ולפעמים כשאני מנסה להבין ולשאול הם לא עונים מנסים להתחמק מהתשובה... כאילו לא מעוניינים שאני יכנס לשיחתם. דבר נורא פוגע. מה עושים? חוץ מזה יוצא לי להכיר עוד אנשים ותמיד תמיד הפחד שאני לא מספיק נחמדה או שלא יאהבו אותי.. תמיד אני בטוחה בזה... מה עושיים?. לא רוצים להעבירי לבסיס אחר???

31/01/2002 | 00:12 | מאת: HERA

את לא נותנת לעצמך הזדמנות... הם ימשיכו לצחוק ולספר סיפורים, כי הם מכירים אחד את השני כבר הרבה זמן... זה בלתי נמנע. את לא צריכה להיות חלק ממה שהם עשו בעבר... את צריכה להיעשות חלק מההווה של המשרד. ואם כבר יוצא לך להכיר אנשים אחרים... תתמודדי עם הפחד, אל תברחי... לבד את לא יכולה לעשות את זה... אף-פעם לא מאוחר מדי בשביל לפנות לעזרה... אז למה את דוחה את זה?

01/02/2002 | 19:07 | מאת: גלית

הייי הרה קודם כול,אני כן, וכן קוראת את כול ההודעות. ותודה לך ולכולם אל העזרה שברצונך לעזור. כן אני בבעיה חמורה אני לא רוצה לא מסוגלת להייות בבסיס הזה אני רוצה העברה יש לי תור לקבן,השאלה אם סימנים כמו שלי הוא יעזור??. הרה נורא עצוב לי שם זה בסיס נורא נורא קטן 50 חיילים והרוב שם רעים, "ארסים"כאלה.. ממש לא אני וזה מדכא אותי להיות שם. הרה מה עושים? הרבה פעמים כשאני רואה את האנשים שהכרתי אותם אני מפחדת ללכת אלייהם,כי אין לי מה לדבר איתם. ותמיד המחשבות אחריי זה מה יחשבו אליי וכו..... דייי נמאס לי... מה עושיים???אוהבת אותך מאוד גלית

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית